R6mks-graphics.nl

“Jouw motor, jouw design, geen compromissen. Ga voor goud, zowel op het circuit als in de modder. Iedere racer begint bij ons met een idee, een visie. We beginnen blanco en eindigen  met een ‘F*CK YEAH’. Geen saaie standaard designs, daar zijn er al genoeg van. Jouw gedachten zetten wij over op jouw trots, zoals het hoort.”

Kijk rond, bedenk wat je wilt en ga voor MKS-Graphics. www.mks-graphics.nl

Jup, MKS Graphics heeft prachtig werk geleverd en de straat R6 volledig omgebouwd tot een prachtig plaatje! Volledig maatwerk toegepast op ons verzoek! Weer een unieke R6 op de weg ondanks dat het beestje al 9 jaar oud is. Dus heb jij een naked, racer of wellicht een SM in de schuur staan die wel een opknapbeurt gebruiken kan? Zoek niet verder en neem eens contact op met mks-graphics.nl, en wie weet rij je straks ook met een fantastisch nieuw design rond op de weg of op het circuit.

JIJ BENT MKS-GRAPHICS

Zonder jou geen MKS-Graphics. Jij, de motorcrosser, de racer bent het levensbloed van MKS-Graphics. En dat vergeten we niet. Met het aanschaffen van een product krijgen wij een stukje van jouw vertrouwen, en dat vertrouwen geven we terug. Onze after-care is ‘second to none’. Scheelt er iets aan het product, laat het los of ben je niet tevreden? Geen zorgen, wij sturen de desbetreffende decal zonder gezeur naar je op.

Lukt het niet met plakken en kun je een decal niet meer gebruiken? Let us know, je krijgt direct, zonder kosten, een nieuwe van ons opgestuurd. Jouw tevredenheid is onze drijfveer en ons product is onze belofte.