2 the experience2 the experience samenwerking

In 2018 zal Circuitpics.nl een nieuwe samenwerking aangaan met het in motor en bochtentraining gespecialiseerde bedrijf 2 The Experience. De foto’s van de circuitdagen en trainingen op o.a. het TT Circuit van Assen en Midland te Lelystad zullen door ons verzorgd worden.

2 The Experience staat voor ervaring en een belevenis. Een team van ervaren instructeurs uit de rijschoolwereld en de motorsport staat voor je klaar.

Missie
2 The Experience wil iedere motorrijder op een veilige en bewustere manier leren omgaan met het motorrijden. Daarbij zijn de ervaring en beleving een belangrijk speerpunt.

Visie
Jouw beleving, onze passie is het credo van 2 The Experience. Passie op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we iedere deelnemer de beste kwaliteit in verschillende disciplines van het motorrijden een keuze willen bieden. Iedereen moet op elk gewenst moment, in een veilige en aangename motorrijomgeving, een plezierige beleving hebben bij 2 The Experience.

Wij realiseren dit onder meer door gebruik te maken van een team ervaren instructeurs uit de rijschoolwereld en de motorsport.

2 The Experience bestaat uit een grote groep gedreven instructeurs
die graag collega motorrijders willen laten ervaren hoe het is om
helemaal ontspannen en vol vertrouwen op de motor te zitten.

De instructeurs zijn rijders uit de ZomerAvondCompetitie (ZAC),
rij-instructeurs en vooral veel enthousiaste ervaren motorrijders die binnen
2 The Experience zijn opgeleid tot instructeurs.

Voor meer informatie ga naar de website van 2 the experience.